VAG-konsernin autojen huollot ja korjaukset

Jos omistat Audin, Seatin, Skodan tai Volkswagenin, olet saapunut oikeaan paikkaan. Yrityksemme tavoitteena on ollut alusta pitäen ollut tavoitteena erikoistua tiettyyn kohderyhmään, jotta voisimme palvella tätä kohderyhmää paremmin. VAG-autoihin paneutuminen on tullut jopa hieman vahingossa, sillä eräänä päivänä vain havahduimme siihen, että suurin osa huoltamistamme/korjaamistamme autosta kuuluu tähän konserniin. Meille tulee jatkuvasti alkuperäisosia maahantuojalta ja diagnostiikkatyötä on helpottamassa VCDS-merkkitesteri.

Erikoistumisessa voittaa sekä asiakas, että yritys: Yritys tietää etukäteen mitä pitää tietyissä vika/huoltotilanteissa tehdä, jolloin asiakkaallekin hinta tulee edullisemmaksi. Toisaalta myös isommissa remonteissa osataan arvioida tuleva konkurssi paremmin etukäteen ja jopa ennaltaehkäistä kalliita vikoja.

Meillä on luonnollisesti käytössä alkuperäiset huolto-ohjelmat, varaosaluettelot ja meiltä saa halutessaan huollot ja korjaukset alkuperäisosilla. Auton voi siis huoletta huollattaa meillä myös takuuaikana. HUOM. koritakuuseen liittyvät tarkistukset kannattaa tehdä merkkiliikkeessä. Haluamme siis tarjota varteenotettavan vaihtoehdon merkkiliikkeelle tarjoamalla samaa ammattitaitoa huokeammalla tuntiveloituksella.


Pyydä tarjous huoltoon tai korjaukseen tästä!